Οι γυναίκες της ναυτιλίας γιορτάζουν

Οι γυναίκες της ναυτιλίας γιορτάζουν

1723
Οι γυναίκες της ναυτιλίας γιορτάζουν

Σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, περισσότερα από 120 μέλη της WISTA Hellas συγκεντρώθηκαν την Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου, 2015, στο ξενοδοχείο Athens Ledra Hotel για την κοπή της καθιερωμένης Βασιλόπιτας.

Η Πρόεδρος του Σωματείου, κ. Αγγελική Χάρτμαν, μαζί με τα λοιπά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, υποδέχθηκαν τις καλεσμένες τους και αντάλλαξαν ευχές για το Νέο Έτος. Η κ. Χάρτμαν έκοψε ξεχωριστά μία μικρή πίτα για το Σωματείο και τα Μελή του Δ.Σ. και με χαρά ανακοίνωσε ότι το φλουρί ‘κέρδισε’ η«Ελληνική Ναυτιλία».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το μέλος της  WISTA Hellas, κ. Έλενα Αθουσάκη, παρουσίασε στα μέλη του Δ.Σ. το πιστοποιητικό που εκδόθηκε μετά τον τελικό υπολογισμό του ανθρακικού αποτυπώματος του Ετήσιου Forum της WISTA Hellas 2014.

Οι ‘τυχεροί’ της βραδιάς κέρδισαν δώρα από το KEFI Tours της οικογενείας Μπεζαντάκου και από το Athens Ledra Hotel.

photo 3

Μαρίνα Παπαϊωάννου, Μαρία Μαυρουδή, Δωροθέα Ιωάννου, Ιωάννα Τοπάλογλου, Αγγελική Χάρτμαν, Έλενα Αθουσάκη

photo 5

Μαρία Γιασσά, Ελεωνόρα Λιναρδή-Τομάζου, Δανάη Μπεζαντάκου, Aurette Arkas, Βάντα Κωστοπούλου

photo 2

Μαρία Μαυρουδή, Αγγελική Χάρτμαν, Μαρία-Χριστίνα Κτιστάκη, Άννα-Μαρία Μονογιούδη, Θεανώ Καλαποθαράκου, Τζένη Πουρνάρα, Μαργαρίτα Καβούκα, Βίκυ Ρούσσου, Βιβή Κολλιοπούλου

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.