Στον Πειραιά το ετήσιο Ναυτικό Σαλόνι Παραδοσιακών Σκαφών

Στον Πειραιά το ετήσιο Ναυτικό Σαλόνι Παραδοσιακών Σκαφών

74
Στον Πειραιά το ετήσιο Ναυτικό Σαλόνι Παραδοσιακών Σκαφών

Τη διοργάνωση του ετήσιου Ναυτικού Σαλονιού Παραδοσιακών Σκαφών 2015 στο κεντρικό λιμάνι Πειραιά ανακοίνωσαν ο ΟΛΠ Α.Ε. και ο Ελληνικός Σύνδεσμος Παραδοσιακών Σκαφών (ΕΛ.ΣΥ.ΠΑ.Σ.) υπογράφοντας σχετικό Ιδιωτικό Συμφωνητικό.

Η απόφαση του ΕΛ.ΣΥ.ΠΑ.Σ αποτελεί την πράξη ενεργής συμμετοχής του στις εκδηλώσεις της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας 2015» που θα γίνει στον Πειραιά στις 28 και 29 Μαΐου 2015, απόφαση που χαιρέτισε ιδιαίτερα ο δήμος Πειραιά και η οργανωτική επιτροπή.

Το Ναυτικό Σαλόνι Παραδοσιακών Σκαφών 2015 θα γίνει σε χώρους που παραχωρεί ο ΟΛΠ Α.Ε. χορηγικά από τις 27 έως 31 Μαΐου με εκδηλώσεις και ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Το σαλόνι θα φιλοξενηθεί στην Ακτή Περικλέους (πρώην Βασιλειάδη – υπουργείο) και στις πέτρινες δεξαμενές του ΟΛΠ Α.Ε., δίπλα στο SILO και το HELLAS LIBERTY. Τα σκάφη που θα συμμετέχουν θα εκφράζουν το σύνολο των τύπων των παραδοσιακών σκαφών (καραβόσκαρα, περάματα, βαρκαλάνες, τσερνίκια, κ.λ.π.).

Το σχετικό ιδιωτικό συμφωνητικό προσυπέγραψαν από πλευράς ΟΛΠ Α.Ε. ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, Γιώργος Ανωμερίτης και από πλευράς ΕΛ.ΣΥ.ΠΑ.Σ. ο πρόεδρoς, ναύαρχος Νίκος Καβαλλιέρος.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.